Betonnen keukenblad synagoge

binnenkijkensynagoge08

Zeer exclusief betonnen aanrechtblad, deze is op de locatie gestort i.v.m. de buitengewone maten hiervan en uit 1 stuk naadloos vervaardigd. En wel in de maten 5400 mm. lang x 1500 mm. breed x 150 mm. dikte.

Het blad betreft echt hard beton, verrijkt met microdol granietpoeders en speciale vezels. Daarnaast is er een gevlochten wapening in het blad verwerkt en is het geheel ook op locatie hol gegoten met een maximale dikte van 40 mm. rondom.

De locatie betreft een oude synagoge die na de tweede wereldoorlog bijna geheel verpauperde en niet meer werd gebruikt totdat een makelaar, werkzaam in Amsterdam, de synagoge opkocht en transformeerde tot luxe woonhuis met daarin behoudende: het originele altaar en de glas in lood raampartijen waarin de nog originele Joodse symbolen zichtbaar zijn gebleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *