Over ons

ARTconcrete beton en terrazzo

ARTCONCRETE BETON en TERRAZZO

Na 25 jaar ervaring met beton en terrazzo en de nodige uitdagingen die geen enkel ander bedrijf op dit gebied aandurfde.

Onderscheidt ARTconcrete zich van andere beton en terrazzo bedrijven door zijn veelzijdigheid en ambachtelijke vaardigheden ontstaan door 25 jaar ervaring met Beton en Terrazzo.

Deze zijn door een gedegen vakopleiding en 25 jaar ervaring ontwikkeld.

En dus kunnen we vorm geven aan al uw ideeën en eigentijdse ontwerpen.

Betonnen aanrechtbladen

Een betonnen aanrechtblad past in een eigentijds interieur. Of het nu modern, industrieel of klassiek gebruikt wordt. Kijkt u gerust even rond op onze website, dan ziet u vele voorbeelden van verschillende toepassingen van beton.

Naast het vervaardigen van betonnen aanrechtbladen of terrazzo aanrechtbladen op maat, kunnen wij ook prefab elementen van beton -zoals wasbakken, tegelbakken, ornamenten, traptredes, kunstobjecten enz- produceren.

Terrazzo vloeren

Het leggen van Terrazzo vloeren is uitgegroeid tot een van onze specialisaties. Daarnaast is een specialisatie het volledig op kleur en structuur restaureren van uw oude terrazzovloer of natuurstenen vloer, bordes, trappenhuis of aanrechtblad.

Professioneel Terrazzo en Beton

Daarnaast hebben wij een unieke manier voor het inleggen van zowel logo’s als andere afbeeldingen zoals bijvoorbeeld familiewapens, bedrijsnamen of afbeeldingen in vloeren, muurplaten, vloerplaten, grafverfraaingen en zo verder…

Welk verzoek u ook heeft:

ART concrete kan u professioneel van dienst zijn.