Terrazzo aanrechtblad

Een authentieke keuken met een terrazzo aanrechtblad

Een terrazzo aanrechtblad geeft uw keuken een luxe en sfeervolle uitstraling. Door de verschillende mogelijkheden in kleuren, afwerking en stijlvormen past dit blad in elke keuken. Klassiek nostalgisch, industrieel of modern. Een echte eye-catcher in elk interieur.

Afwerking Terrazzo aanrechtblad

Door de naadloze afwerking hebben onze terrazzo aanrechtbladen (ook wel granito aanrechtbladen genoemd) een solide robuuste uitstraling. Door een speciaal door ons ontwikkeld en verbeterd procedé zijn terrazzo aanrechtbladen vloeistofdicht en daardoor bestand tegen agressieve vloeistoffen. Hierdoor zijn ze onderhoudsvriendelijk en een investering voor jaren. Wij adviseren u graag in het onderhoud van uw aanrechtblad.

De terrazzo bladen worden exact naar de handgemengde samples uitgevoerd in de juist aangegeven maatvoering. Ook worden ze behandeld met 2k Synthetische Impregnatie hetgeen ze ongevoelig maakt voor vlekvorming.

Opdracht terrazzo granito aanrechtblad met spatachterwand en planchet gemaakt voor Architect in Den Hoorn in zijn woonhuis.

De kleur en terrazzo soort en korrelgrootte wilde hij overeen proberen te laten komen met zijn vloertegel.Omdat dit geen echte terrazzo tegels betrof maar geprinte terrazzo tegels is dit eigenlijk niet te doen.

2 terrazzo bedrijven voor mij hadden het ook geprobeerd maar hij was daar niet tevreden over.
Maar gelukkig zijn deze klanten heel tevreden over dit eindresultaat:

Betonnen aanrechtbladen

Zoekt u naar een eigentijds alternatief voor terrazzo? Kijkt u dan eens naar onze betonnen aanrechtbladen.