Betonnen aanrechtbladen

Een robuust betonnen aanrechtblad, tijdloos en stijlvol

Een betonnen aanrechtblad heeft een robuuste uitstraling, en is te combineren met elke stijl, of het nu toegepast wordt in een klassieke, industriële  of moderne keuken. Betonnen aanrechtbladen hebben een niet alledaagse uitstraling en zijn met vele andere materialen te combineren, zoals metaal (zink, staal, aluminium), hout (van nieuw eiken tot steigerhout) en kunststof. Een betonnen blad heeft een stoere en tijdloze uitstraling.

Een robuust betonnen aanrechtblad toegepast in een synagoge
Een robuust betonnen aanrechtblad toegepast in een synagoge

Uniek Procedé

ARTconcrete heeft jarenlange ervaring in het vervaardigen van betonnen aanrechtbladen. Daardoor zijn onze aanrechtbladen sterker en lichter en bestand tegen krassen en agressieve vloeistoffen. Geen keuken of werkruimte is hetzelfde en geen hoek is precies 90 graden. Daarom is ieder aanrechtblad nauwkeurig maatwerk. Hierdoor wordt uw aanrechtblad uniek, geen blad is hetzelfde.

Betonbladen vervaardigd in opdracht voor Studio Anton Surink voor zijn ontwerp van woonboot te Amsterdam, waarvan 1 blad een totale lengte heeft van 5033mm L. x 650 mm Br. x 45mm dik uit 1 stuk naadloos.


De voordelen op een rij

Een betonnen aanrechtblad is
– Stijlvol en tijdloos
– Robuust en Solide
– Krasvrij en vloeistofdicht

Wilt u meer informatie over het toepassen van beton in interieur? Neem dan gerust contact met ons op.

Terrazzo aanrechtbladen

Zoekt u naar een klassiek alternatief voor beton? Kijkt u dan eens naar onze terrazzo aanrechtbladen.