Nieuws / Portfolio

Terrazzo barbladen naar ontwerp Vince voor Bouncespace, Overtoom 141 Amsterdam.
De terrazzo bladen zijn exact naar de handgemengde terrazzo samples uitgevoerd in de juist aangegeven maatvoering. En ook weer behandeld met de 2K Synthetische Impregnatie, dus daardoor ongevoelig voor vlekvorming.
Mooie opdracht gegund aan ART Concrete door de eigenaar Jorn van Lieshout voor Bouncespace.

Betonnen aanrechtblad afgewerkt met een messing rand, of andere rand van metaal naadloos uit 1 stuk vervaardigd zonder zichtbare aanhechtingspunten welke in opdracht is gemaakt voor Fietje de Bruijn styliste van het tv programma VT Wonen.

Opdracht gemaakt voor www.citycenterlodgeutrecht.nl, deze opdracht bestond uit het op maat vervaardigen van 23 betonnen wasbakken voor alle 23 kamers.
Daarnaast is het aanrechtblad met betonnen wasbak beneden in de keuken waar de gasten ontbijten vervangen omdat het oude blad niet voldeed aan de wens van de eigenaar van het hotel.

In opdracht voor www.tank.nl heeft ARTconcrete de betonnen barbladen vervaardigd voor de bar van Arie Boomsma’s www.vondelgym.nl aan de Overtoom.

ARTconcrete heeft in opdracht van www.koelhuisfrigo.com voor www.thestudenthotel.com te Amsterdam West, barbladen van 10 strekkende meter in verschillende hoogtes gelegd.
De barbladen zijn vervaardigd van open geslepen beton, hetgeen een RAW effect bewerkstelligd waarna ze zijn verdicht en geïmpregneerd.

Detail blad opengeslepen beton

In zowel het Nederlands woonblad “Eigen Huis & Interieur” en het Engelse woonblad “LivingETC” is te zien hoe ARTconcrete de betonnen woonvloer heeft vervaardigd voor een luxueuze woonboot te Amsterdam.

De betonnen vloer is middels messing kaders ingedeeld in vlakken waarin in twee kleuren grijs de vloer is gegoten. Hierdoor is er een soort marmeren schouwspel ontstaan en geeft dit zodoende aan ieder vlak een geheel eigen en unieke uitstraling.


ARTconcrete heeft zijn ruimte en betonnen tafel beschikbaar gesteld voor een interview.

artconcrete_1

artconcrete_2
artconcrete_3
artconcrete_4